منو های اصلی

اولین دوره مسابقات مناظره دانشجویی دردانشگاه خوارزمی برگزار شد.

برگزاری مسابقات مناظره در بین دانشجویان  از جمله تمهیدات جامعه‌ی دانشگاهی برای ارتقاء فرهنگ گفت وگو و بسط و گسترش بحث علمی است. این مناظرات امکان تفکر خلاق و نقاد را بین آنها ایجاد و روحیه حق طلبی و رشد توسعه علمی را فراهم می‌کند. مسابقات مناظره دانشجويي زمينه ساز پرورش نسلي داراي«شجاعت نظريه پردازي و مناظره، در ضمن وفاداري به اصول و اخلاق و منطق در حوزه و دانشگاه» خواهد بود.توجه به دغدغه های کشور و رهبری نیز از دیگر دلایل برگزاری این مسابقه می باشد.

در این راستا اولین دوره مسابقه مناظرات دانشجویان دانشگاه خوارزمی در تهران  با پیشنهاد معاونت  فرهنگی و اجتماعی و توسط مدیریت فرهنگی و با شعار "اخلاق و منطق" به اجرا در آمد. در این دوره 5 گروه چهار نفری ثبت نام نمودند که این گروه ها شامل گروه صف حق، گروه سیاه و سفید، گروه"برنده"، گروه دیالکتیک و گروه 1-5  بودند. جلسات با حضور 3 داور و فردی بعنوان رئیس جلسه برگزار شد.

روز نخست این دوره از مناظرات در تاریخ 96/9/8 برگزار شد و تیم های دیالکتیک بعنوان گروه موافق و تیم سیاه سفید بعنوان گروه مخالف با گزاره " افزایش تحصیلات بین جوانان موجب کاهش تمایل به ازدواج می شود" به مناظره پرداختند که در این مناظره  گروه دیالکتیک بعد از ارزیابی داوران با کسب امتیاز بیشتر راهی دور بعدی مسابقه شد.

در  مناظره دوم  که در تاریخ 96/9/13 برگزار شد گروه صف حق  بعنوان  موافق در مقابل تیم "برنده" بعنوان  مخالف به  مناظره در باره گزاره­ی  "فیلتر سایت های اینترنتی مانع نفوذ تاثیرات مخرب فضای مجازی بر جوانان می شود" پرداختند. در انتها بعد از ارزیابی داوران تیم برنده بعنوان برنده­ی مناظره اعلام و به مرحله بعد راه پیدا کرد.

مرحله سوم در تاریخ  96/9/20 با حضور گروه دیالکتیک بعنوان موافق و گروه 1-5 بعنوان مخالف به مناظره درباره­ی گزاره­ی "نگاه  اقتصادی به فرهنگ آن را به ابتذال  می کشد" پرداختند . در انتها  تیم دیالکتیک با کسب  امتیاز بیشتر به مرحله  بالاتر راه  یافت. بدین ترتیب گروه های دیالکتیک و برنده به مرحله نهایی  مناظره راه یافتند.

مرحله نهایی اولین دوره از مسابقات مناظره دانشجویی در تاریخ 96/10/3 با حضور گروه دیالکتیک شامل خانم ها سمیر سمیعی، درسا جعفرنیا، شقایق حسین غانمی، مونا جعفرزاده از دانشکده علوم مالی و گروه "برنده" شامل خانم ها عسل ملک زاده، سپیده گلزاری، مهرانا شیخ حسنی، اکرم نادری از دانشکده حقوق و علوم سیاسی برگزار شد و گروه های حاضر درباره گزاره­ی " واردات کالا سبب ارتقای کیفیت تولیدات داخلی می شود" به مناظره پرداختند. در انتها گروه "برنده" با کسب امتیاز بیشتر برنده­ی این دوره از مسابقات اعلام شد.

داوری این دوره از مسابقات را خانم دکتر محمد علیپور از گروه روابط بین الملل، خانم حیدری رئیس مرکز مشاوره تهران و آقای قربانی مدیر امور خوابگاه های تهران بر عهده داشتند. همچنین خانم سلطان حسینی رئیس جلسات و خانم خیرآبادیان مسئول اجرایی جلسات بودند.