جلسه هماهنگی کارشناسان پشتیبانی فرهنگی برای استقبال از ورود دانشجویان جلسه هماهنگی کارشناسان پشتیبانی فرهنگی برای استقبال از ورود دانشجویان

| تاریخ ارسال: 1401/1/22 |
جلسه هماهنگی کارشناسان فرهنگی مدیریت حمایت و پشتیبانی فرهنگی برای استقبال از ورود دانشجویان برگزار شد.
 نظر به دستورالعمل های بالا دستی ستاد مبارزه با بیماری کرونا و هیئت دولت در خصوص بازگشایی مجدد مراکز علمی و پژوهشی و حضور دانشجویان در دانشگاه ها با رعایت دستورالعمل های بهداشتی، جلسه هماهنگی کارشناسان فرهنگی مدیریت حمایت و پشتیبانی فرهنگی و دانشجویان فعال فرهنگی با موضوع فراهم سازی  مقدمات آماده سازی فضای فیزیکی و برنامه ریزی های اجرایی برگزاری برنامه های حضوری با توجه به شرایط موجود برگزار شد.
در این جلسه که با حضور دکتر دیوسالار مدیر حمایت و پشتیبانی فرهنگی، کارشناسان حوزه های مختلف فرهنگی، علمی، نشریات و ستادی همچنین دانشجویان فعال فرهنگی حاضر در مدیریت برگزار شد، مقرر گردید:
۱.     برنامه هایی به منظور آشنایی دانشجویان با محیط دانشگاه و حوزه فرهنگی توسط کانون ها و انجمن ها برگزار گردد.
۲.    برگزاری تورهای دانشگاه گردی
۳.     برگزاری جلسات معارفه انجمن های علمی دانشجویی و کانون های فرهنگی و هنری با همکاری رابطین فرهنگی دانشکده ها
۴.    برگزاری نمایشگاه دستاوردهای فرهنگی، هنری و اجتماعی
۵.     برگزاری جشنواره اقوام به منظور ایجاد نشاط در دانشگاه