| تاریخ ارسال: 1401/3/17 |
سلسله نشست های دفتر سیاستگذاری و برنامه ریزی فرهنگی با دبیران انجمن ها ،کانون ها و تشکل های اسلامی با حضور دکتر تهامی،معاون فرهنگی و اجتماعی، دکتر کریمی ،مدیر دفتر سیاستگذاری و برنامه ریزی و کارشناسان این مدیریت و جمعی از دانشجویان به مدت سه روز در سالن فرهنگ معاونت فرهنگی برگزار شد.
در این جلسات نمایندگان دانشجویان در خصوص مسائل و دغدغه های فرهنگی به بحث و تبادل نظر پرداختند. در پایان نظرات شرکت کنندگان با هدف کارشناسی و بررسی در جلسه مدیران فرهنگی جمع آوری شد.

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 1661 بار   |   دفعات چاپ: 169 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر