اطلاعیه شماره ۱ هفتاد و دومین جشن دانش آموختگی

| تاریخ ارسال: 1403/2/19 |

هفتاد و دومین جشن دانش آموختگی دانشگاه خوارزمی
اطلاعیه شماره ۱ (اصلاحیه)
مهم : با توجه به تغییرات به وجود آمده در برنامه های جشن دانش آموختگی، هزینه شرکت در مراسم مبلغ ۴۰۰ هزار تومان می باشد. به اطلاع می رساند، جشن دانش آموختگی دانشگاه برای دانشجویانی که در سال ۱۴۰۲-۱۴۰۳ فارغ التحصیل شده اند یا خواهند شد، خرداد ۱۴۰۳ برگزار می گردد.
شرایط ثبت نام:
تمامی دانش آموختگان دانشگاه خوارزمی که تاریخ ورود به دانشگاه آنان در مقطع کارشناسی سال ۱۳۹۹ و مقطع ارشد ورودی ۱۴۰۱ و دکتری سال ۱۳۹۹ باشند، مجاز به ثبت نام در این جشن هستند.
تاریخ شروع ثبت نام: ۱۲ / ۰۲ / ۱۴۰۳
تاریخ پایان ثبت نام: ۲۶ / ۰۲ / ۱۴۰۳ (البته در صورتی که ظرفیت محل برگزاری جشن قبل از این تاریخ تکمیل گردد، ثبت نام زودتر پایان می یابد.)
زمان برگزاری جشن: پنجشنبه ۱۰ خرداد ساعت ۱۴ لغایت ۱۸
محل برگزاری جشن: کرج، جهانشهر، نرسیده به چهارراه طالقانی، تالار شهیدان نژاد فلاح

نکات ضروری:

الف ) ثبت نام :
  • ثبت نام تا ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ و صرفا از طریق سامانه اینترنتی انجام خواهد شد.
  • هزینه ثبت نام هر دانشجو مبلغ ۴۰۰.۰۰۰ تومان (چهار صد هزار تومان) است که از طریق سامانه ثبت نام واریز خواهد شد.
  • پس از پرداخت موفق، استرداد هزینه امکان پذیر نخواهد بود.
  • پرینت ثبت نام و برگه تکمیل هزینه پرداخت شده را در روز جشن همراه داشته باشید.

ب ) همراهان
  • این برنامه بدون حضور همراه برگزار می گردد لذا از آوردن همراه اعم از درجه یک یا غیره خودداری فرمایید.

ج) سایر

• با توجه به محدودیت لباس دانش آموختگی،اولویت با کسانی است که در روز جشن در زمان تعیین شده در محل پذیرش حضور یابند.
  • جهت دریافت لباس دانش آموختگی کارت شناسایی معتبر الزامی است.
  • جهت گرفتن عکس یادگاری، آتلیه‌ ی عکاسی در محل برگزاری جشن تدارک دیده خواهد شد و هزینه آن با تخفیف ویژه بر عهده دانش آموختگان می باشد.
  • رتبه های برتر علمی و فعالین فرهنگی در این برنامه مورد تقدیر قرار خواهد گرفت.
  • به تمامی دانشجویان شرکت کننده در جشن، تندیس یا یادبود دانش آموختگی اهدا می شود.
  • شرکت کنندگان جهت ورود به محل برگزاری جشن و دریافت لباس دانش آموختگی می بایست از ساعت ۱۴ حضور داشته باشند.
  • تمامی اطلاعات و اخبار ویژه این مراسم در سایت دانشگاه (sociocul.khu.ac.ir) موجود می باشد.
  • پس از ورود به سامانه و اتصال به سایت بانک و پرداخت موفق، حتما گزینه تکمیل فرایند خرید را کلیک کنید.

لینک ثبت نام :

پاسخگویی به سوالات :
در صورت بروز هر گونه مشکل، و یا داشتن هرگونه سوالی در ارتباط با مراسم می‏توانید از راه‏های زیر با دبیرخانه جشن دانش آموختگان تماس حاصل کنید:
۱. از طریق ایمیل: می‏توانید پیشنهادات، انتقادات و سوالات خود را از طریق آدرس ایمیل ssakhu.ac.ir بیان نموده و ضمن آگاهی از اخبار و اطلاعات حواشی جشن دانش آموختگان، در اسرع وقت از پاسخ سوالات خود مطلع شوید.
تلفنی: پردیس کرج: ۰۲۶۳۴۵۱۱۰۰۳ - از ساعت ۸ الی ۱۲:۳۰ و از ساعت ۱۳:۳۰ الی ۱۵ پردیس تهران: ۰۲۱۸۶۰۷۲۹۱۱ - از ساعت ۸ الی ۱۲:۳۰ و از ساعت ۱۳:۳۰ الی ۱۵ (امور فرهنگی و اجتماعی)

ستاد برگزاری هفتادودومین جشن دانش آموختگی دانشگاه خوارزمی

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 477 بار   |   دفعات چاپ: 25 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر