آیین استقبال از دانشجویان ورودی جدید برگزار شد.

 | تاریخ ارسال: 1403/8/7 | 
آئین استقبال از دانشجویان ورودی جدید دانشگاه خوارزمی(پردیس تهران)، یکشنبه ۶ آبان ماه در سالن هفده شهریور، با حضور آقای دکتر عبدالهی سرپرست دانشگاه، معاونان، مدیران و جمع کثیری از دانشجویان برگزار شد.
در این مراسم دکتر عبدالهی سرپرست دانشگاه ضمن تبریک و خیر مقدم به دانشجویان نوورود برای قبولی در دانشگاه کهن خوارزمی به اهمیت جایگاه ارزشمند دانشجو اشاره کرد و گفت: دانشجویان بزرگترین سرمایه های کشور هستند و باید در راستای فراگیری علم و ارتقا سطح علمی، حرفه‌ای و پژوهشی خود تلاش کنند. اگر ما دنبال کشوری آباد و قدرتمند هستیم در کنار سایر مولفه‌ها باید به نیروی انسانی بها دهیم.
ایشان در ادامه خطاب به دانشجویان افزود: جوانی فرصت مغتنمی است که در اختیار شما قرار دارد شما باید زبان گویای خودتان باشید و با مسئولین دانشگاه ارتباط برقرارکرده و در خصوص موضوعات مختلف نقد ، گفتگو و اظهار نظر کنید.
سرپرست دانشگاه به سه ویژگی افراد نقاد اشاره کرد و گفت: افرادی که نقد می کنند باید نقد پذیر هم باشند، گوش شنوا داشته باشند و هر گونه انتقاد را با آرامی و به دور از تنش مطرح کنند.
ایشان تأکید کرد: دانشگاه بستر خوبی برای شکوفایی خلاقیت های شما به شمار می رود. پردیس تهران دانشگاه خوارزمی در مرکز شهر تهران قرار گرفته است واین مزیتی است که کمتر دانشگاهی در تهران از آن برخوردار است. سعی کنید از این فرصت نهایت استفاده را ببرید
دکتر عبدالهی در پایان گفت: آرزو می کنم با فضای جدیدی که در دانشگاه رو به رو هستید  نه فقط از نظر  علم و دانش  پیش بروید، بلکه در سایر زمینه های فرهنگی، اجتماعی، هنری نیز مهارتهایی کسب کنید و ما تمام تلاش خود را به کار می گیریم تا فضایی شاد برای کسب علم و مهارت برای شما فراهم نمائیم .
در ادامه حجت الاسلام ادیب زاده معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری به ایراد سخن پرداخت: ایشان گفت: انسان علاوه بر رشد جسمی می بایست رشد فکری، معنوی و عقلانی هم پیدا کند و دانشگاه موظف است بستر رشد جوانان را فراهم نماید و ما زمانی به خودمان نمره قبولی می دهیم که دانشجوی ما بعد از فارغ التحصیلی هم حال روحی خوب داشته باشد هم صاحب فکر عمیق باشد در این صورت است که دانشگاه اسلامی شکل گرفته است.
معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری که فرموده اند ما برای تشکیل تمدن اسلامی حرکت می کنیم و رو به جلو می رویم، عنوان کرد: انقلاب اسلامی شکل گرفت بعد از آن حکومت اسلامی تشکیل شد، بعد دولت اسلامی بوجود آمد و کم کم می بایست جامعه اسلامی تشکیل دهیم  و در نهایت به تمدن اسلامی برسیم . تمدن اسلامی دو شرط دارد یکی تولید علم و دیگری تربیت انسان که هر دو در دانشگاه محقق می شود.
سپس حجت الاسلام و المسلمین ایمانی معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه، دکتر زهراکار معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی ، دکتر لواسانی معاون دانشجویی و دکتر کرامتی مدیر موسسه پژوهشی تحقیقات تربیتی روانشناختی و اجتماعی در خصوص فعالیت های فرهنگی دانشجویان، خوابگاهها، تغذیه دانشجویان،  امکانات رفاهی، انجمن ها و تشکلهای دانشجویی ، مشاوره و ... توضیحاتی برای دانشجویان ارائه دادند.

 
معاونت فرهنگی و اجتماعی



CAPTCHA

دفعات مشاهده: 477 بار   |   دفعات چاپ: 37 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر